eszcajg

Paszternák, spenót, virágok

2016. március 29. - Eszcajg

img_4164-1_masolat.jpg

 

Hozzávalók:

  • paszternák vagy fehérrépa
  • bébispenót
  • virágok ( salátaboglárka, százszorszép)

Elkészítés: 

A gyökérnek csak a közepét használjuk ezért lefejtjük a külső részét, majd ezt előfőzzük forró vízben. Félpuhán  serpenyőben még vajban tovább pároljuk, sózzuk és mézet adunk hozzá. A spenótot vajban pároljuk, sózzuk, borsozzuk, adhatunk hozzá fokhagymát is. Turmixba öntjük a leveleket 2-3 percig pépesítjük. Azért hogy, "festékes" állagot kapjunk, még egy finomabb szűrőn is átpaszírozzuk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszcajg.blog.hu/api/trackback/id/tr178544510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása