eszcajg

Noma fermentációs séfje Budapesten!!!

2017. március 14. - Eszcajg

noma.pngA Noma étterem - a legtöbbször megválasztott világ legjobb étterme- fermentációs séfje, David Zilber Magyarországra látogat március 19.-én. Egy workshop (szűk 70 fő számára) betekitést ad a fermentáció rejtelmeibe, a VinCE Budapest zárásaként. Jegyet a Nyakas Pince segítségével tudtam beszerezni. Jövő héten beszámoló a rendezvényről! 

zilber001_hhnbk5.jpgDavid Zilber 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszcajg.blog.hu/api/trackback/id/tr7612334463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása