eszcajg

Sült pézsmatök Kakukkhegyi lekvárral

2016. február 10. - Eszcajg

pezsmatok.png

Hozzávalók: 

  • 1 nagyobb pézsmatök
  • Kakukkhegyi Sárgabaracklekvár

 

A tököt félbevágjuk a magokat kiszedjük, felcikkezük a tököt. 180 fokra előmelegített sütőbe teszük a cikkeket, a magokat a tök mellet megsüthetjük. 30-40 percig sütjük. Sárgabaracklekvárral  kenjük be a sült tököket ezután még 10 percre visszatesszük a sütőbe.

Tipp:

  • 3-4 evőkanál mézet és lekvárt elkeverünk, tovább édesíthetjük a mázat
  • a tökök tetejét friss chilivel is megszórhatjuk

 

tok_blog.jpg

 

1422450834_2386_lekvarium-header_masolat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://eszcajg.blog.hu/api/trackback/id/tr218379912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása