Majdnem fél év kimaradt a blog életéből, amikor is visszavonultam a tanulmányaimba. Olyan kérdésekre kerestem a választ, ami szorosan kapcsolódik a gasztronómiához, mégpedig: Hogyan jelent meg Magyarországon a Michelin-csillag? vagy Hogyan működik itthon a csúcsgasztronómia? Az idei évben a tavalyihoz képest - vagyis az indulás óta - még komolyabban foglalkoztam és igyekeztem, minél érdekesebb cikkeket, recepteket, képeket feltenni a blogra és a facebookra. Nézzük melyek voltak a első 4 hónap legfontosabb állomásai.
Eszcajg Facebook oldal kedvelők száma: 171-ről 1011-re nőtt, szinte meghatszorozódott az oldalt kedvelőinek száma, ami hatalmas teljesítmény! Köszönöm ezúton is Nektek.
A kedvelők aránya:
51% nő
49% férfi
Top 3 ország ahonnan nézik az oldalt:
1. Magyarország
2. Egyesült Királyság
3. Németország
Top 3 település ahonnan nézik az oldalt:
1. Budapest
2. Szomor
3. Pécs
Top 3 kép:
1.
2.
3.
Top 3 poszt a blogon:
1. Itt a 2016-os Michelin Guide ! ! !
2. Bocuse d'Or Magyar döntő 2016
3. Mire számíthatunk idén a Michelin-től ?
Top 3 Kakukkhegyi poszt:
1. Kacsamell Kakukkhegyi feketeribizli lekvárral
2. Cukormentes gyümölcs smoothie
+1 Lekvárosüveg
Remélem a következő hónapokban még többen keresik fel az oldalt. Igérem - fenti konklúziókat levonva -megpróbálok olyan témákat hozni, ami legjobban érdekel Titeket.