Szombaton a Gasztrovíkend alkalmával nyitották Széll Tamásék bisztróját a Hold utcai piacon. A legelső vendégek között voltam, akik kipróbálhatták a fogásokat. Maga a hely pici, kevés asztallal, székkel és padokkal. A konyhát csak egy üvegfal választja el a vendégektől, ahol láthatjuk, ahogy éppen készül az ételünk. Az étlap idényszerűen fog változni, annak megfelelően, amit frissen be lehet szerezni a piacról. Az étlap nem hosszú, itt nem is az a lényeg, ellentétben az itallappal, ami igen széles. Kettő vagy három fogás közül lehet választani, 1 főétel + 1 előétel vagy 1 desszert. Én két fogásos menüt választottam, gulyáslevest majd rakott burgonyát céklával.
A gulyásban volt egy kis csavar, néha frissítő citromos íze volt. A krumpli, amit felhasználtak hozzá, az nekem nem ízlett. A hús nagyon puha, omlós volt. A leveshez friss meleg kenyér is érkezett. A fogások között akár meg is nézhetjük a Bocuse d'Or trófeákat, de akár a képregényszerű falon is kalandozhat a tekintetünk. A főétel is érdekes volt, a tetején a burgonyák vékonyak, míg lefelé haladva vastagabbak. A felsők csipsz szerűek lettek a sütés során így izgalamas volt a textúra. A rétegeket tejfölös krém fogta közre. A cékla inkább édeskés volt, nem az a megszokott savanyú. Mindent összegezve érdemes meglátogatni a helyet, mindenkinek, aki szeretne belekóstolni a "megfizethető" csúcsgasztronómiába.