eszcajg

Grill camembert és ribizliszósz

2016. február 19. - Eszcajg

Hozzávalók:

  • 1 Camembert
  • 1 evőkanál vaj
  • 2 teáskanál barna cukor
  • 3 teáskanál málnaecet
  • Kakukkhegyi Ribizli lekvár

 

A vajat felhevítjük, hozzáadjuk a cukrot, karamellizáljuk. A málnaecetet és a 2 evőkanál lekvárt  hozzáadjuk. Összefőzzük 5 percig. A sajtot 200 fokos sütőbe tesszük, 8-10 percig sütjük. Vágjuk  meg a sajt tetejét keresztbe, majd húzzuk fel a négy  sarkot , a keletkező nyílásba töltsünk a lekváros mártásból.

Tipp: A sajtot egészen a sütésig hűtőben (akár fagyasztóba is tehetjük) tartjuk hogy hideg legyen és sütés közben ne folyjon szét.

 

img_4037-1.jpg

 

1422450834_2386_lekvarium-header_masolat.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszcajg.blog.hu/api/trackback/id/tr198384232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása